Urządzenia i Akcesoria
Greek Yogurt
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 11 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
whole milk pasteurized32 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
plain yogurt with live cultures (see Tip)8 oz
-
water34 oz
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67 mg
Białko
5 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plain Yogurt
14 godz.
Inverted Sugar
4 godz. 20 min
Slow Cooked Beets
40 min
Sweetened Condensed Milk
50 min
Blueberry Yogurt
13 godz.
Plain Yogurt in Varoma
12 godz.
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 godz. 30 min
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Cashew Milk
5 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Peanut Butter
5 min