Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 32 oz whole milk, pasteurized
- 4 oz heavy whipping cream
- 8 oz plain yogurt, with live cultures (see Tip)
- 34 oz water
- ½ lemon, juice only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Peanut Butter
5min
Strawberry Jam
1h 5min
Plain Yogurt
14h
Ghee
2 Std. 10 Min
Coconut Yogurt
11 Std. 30 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Plain Yogurt in Varoma
12h
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13 Std. 40 Min
Whole Milk Yogurt
12h 30 min
Blueberry Yogurt
13h
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min