Urządzenia i Akcesoria
Guetzli dell’Avvento
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
24 pezzi
Składniki
-
100 g di zucchero
-
200 g di burro freddo, a pezzi
-
370 g di farina e un altro po' per infarinare
-
1 uovo
-
1 pizzico di sale
-
1 ½ cucchiaini di zucchero vanigliato fatto in casa
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
10.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
568.5 kJ /
135.9 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci dell'Avvento
7 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
Brak ocen
Filetto di maiale in crosta
1 godz. 15 min
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
20 min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 godz. 30 min
Knöpfli
50 min
Pizzette al formaggio di capra
1 godz. 35 min
Pancakes dolci o salati
Brak ocen
Succo di primavera
10 min
Knöpfli al formaggio
Brak ocen
Panini pita
1 godz. 35 min