Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portion
Składniki
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.8 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Brak ocen
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Buffalo chicken wings
50 min
Mock Fin Soup
35 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Lychee sorbet with vodka
8 godz. 15 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min