
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 70 heaping tsp extra virgin olive oil plus extra, to brush
- salt to season
- black pepper, ground to season
- 30 g ginger, fresh sliced (½ in.)
- 1 red chilli, fresh deseeded
- 3 garlic clove
- 2 shallots halved
- 15 g parsley leaf, fresh
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 644.9 kcal / 2698.1 kJ
- Białko
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 38.4 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Sód
- 184.8 mg