
Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portion
Składniki
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
644.9 kcal /
2698.1 kJ
Białko
56.5 g
Tłuszcz
38.4 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
184.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada