Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portion
Składniki
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.8 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken and Pork Adobo
40 min
Soy Braised Whole Chicken
Brak ocen
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Stir-fry Chayote
25 min
Mock Fin Soup
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.