Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portion
Składniki
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.8 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2698.1 kJ /
644.9 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Garlic mushrooms
20 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Browned pork mince
20 Min
Ginger Fried Rice
15 Min
Shredded Lettuce
10 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Keine Bewertungen
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Tuna Deviled Eggs
40 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min