
Urządzenia i Akcesoria
Snapper with Spiced Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portion
Składniki
-
red snapper, fresh, whole, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush70 heaping tsp
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh sliced (½ in.)30 g
-
red chilli, fresh deseeded1
-
garlic clove3
-
shallots halved2
-
parsley leaf, fresh15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
644.9 kcal /
2698.1 kJ
Białko
56.5 g
Tłuszcz
38.4 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
184.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Możesz także polubić...
Lemon Garlic Chicken
30 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Brak ocen
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Fish and Zucchini
35 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min