Urządzenia i Akcesoria
Thai Erdnuss-Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
Erdnüsse, geröstet, gesalzen250 g
-
Ingwer, frisch geschält, in Stücken (1 cm)3 cm
-
Knoblauchzehen2
-
Sojasauce30 g
-
Reisessig15 g
-
brauner Zucker20 g
-
Limettensaft1 EL
-
Wasser120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1707.2 mg
Białko
67.7 g
Kalorie
6438.7 kJ /
1538.9 kcal
Tłuszcz
123.4 g
Błonnik
22 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fondue Chinoise
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Linsendal mit Spinat
35 min
Thai Tom Yum
45 min
Aïoli
5 min
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
45 min
Exotische Sauce
15 min
Orientalische Grillbutter
8 godz. 15 min
Linsendal
35 min
Tikka Masala Wraps
40 min
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20 min
Linsendal (2 Portionen)
35 min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min