Urządzenia i Akcesoria
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porzioni
Składniki
-
750 g di vino rosso
-
100 g di acqua100 g di vino Porto
-
250 g di acqua
-
300 g di zucchero
-
2 stecche di cannella
-
2 anici stellati
-
2 pezzi di scorza di arancia senza la parte bianca (1 x 3-
4 cm) -
4 pere a polpa soda (circa 200 g l
'una), sbucciate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
12 mg
Białko
1 g
Kalorie
1152 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1060 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Zabaione
15 min
Zabaglione
15 min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Caramelle toffee
2 godz.
Meringhe affogate
40 min
Spumone al caffè
15 min
Granita al caffè
8 godz. 10 min
Verdure asiatiche in agrodolce
Brak ocen
Polenta ticinese
45 min
Zabaione
15 min