Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 pezzi

Składniki

Pan di Spagna al cioccolato
  • 60 g di burro morbido, a pezzi e un po' di più per ungere
  • 250 g di zucchero
  • 8 uova
  • 170 g di farina
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
  • 80 g di cacao amaro in polvere
  • 2 pizzichi di sale
Farcitura al caramello salato
  • 100 g di caramello liquido
  • 100 g di burro morbido, a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale marino
  • 680 g di panna intera, fredda

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 9 g
Kalorie 2142 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...