Pavlova ai frutti di bosco

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Coulis di lamponi
  • 200 g di lamponi freschi
    200 g di lamponi, congelati, scongelati
  • 100 g di zucchero
  • 20 g di succo di limone
Pavlova
  • 330 g di zucchero
  • 8 di albumi d'uovo (circa 250 g), a temperatura ambiente
  • 1 pizzico di lievito in polvere
  • 1 cucchiaino di aceto
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 20 g di amido di mais (maizena)
Crema al lampone
  • 600 g di panna intera, fredda
  • 20 g di lamponi freschi
    20 g lamponi, congelati, scongelati
  • 500 g di frutti di bosco misti, freschi a pezzi, a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 90.4 mg
Białko 4 g
Kalorie 1451 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...