
Urządzenia i Akcesoria
泰式酸辣炒菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
水80 克
-
新鮮綜合菇類 ,切片,或剝成一口大小300 克
-
蒜頭5 克
-
薑 ,切塊5 克
-
紅蔥頭20 克
-
油15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈1
-
魚露10 克
-
蠔油10 克
-
糖½ 茶匙
-
九層塔
-
檸檬汁10 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
255.3 kcal /
1068.2 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
23.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
1084.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

秋冬山珍
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan