
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 水
- 300 克 新鮮綜合菇類 ,切片,或剝成一口大小
- 5 克 蒜頭
- 5 克 薑 ,切塊
- 20 克 紅蔥頭
- 15 克 油
- 1 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 10 克 魚露
- 10 克 蠔油
- ½ 茶匙 糖
- 九層塔
- 10 克 檸檬汁
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 255.3 kcal / 1068.2 kJ
- Białko
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Sód
- 1084.8 mg