Urządzenia i Akcesoria
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
16 portion
Składniki
Choux Pastry
-
water300 g
-
unsalted butter diced160 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar20 g
-
plain flour240 g
-
medium eggs approx. 6 eggs350 g
Orange Custard
-
caster sugar140 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
milk1000 g
-
cornflour100 g
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark Chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
163 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with lemon cream
45 min
Lolly cake
4 godz. 5 min
Rainbow Ice Lollies
10 godz.
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 godz. 10 min
Ginger fluff
50 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Biscoff Cheesecake
6 godz. 20 min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1 godz. 15 min