Urządzenia i Akcesoria
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
White Chocolate Cream Base
-
white chocolate small pieces or callets5 oz
-
heavy whipping cream9 oz
Raspberry Filling
-
10 ½ oz frozen raspberriesfresh raspberries10 ½ oz
-
sugar1 oz
Crackle
-
unsalted butter room temperature, in pieces3 oz
-
raw sugar2 ½ oz
-
all-purpose flour3 oz
Choux Pastry
-
water9 oz
-
unsalted butter in pieces3 oz
-
sugar2 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
all-purpose flour5 oz
-
large eggs4
White Chocolate Cream
-
mascarpone cold9 oz
Assembly
-
confectioners sugar (opcjonalnie) to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
219.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Cake
1 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Marble Cake
2 godz. 10 min
Temaki Sushi
1 godz.
Chocolate Porter Brownies
45 min
Steamed Chocolate Cake with Ganache
1 godz. 35 min
Yogurt Cake
50 min
Brioche Buns
2 godz.
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min