Temaki Sushi

2.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces

Składniki

Rice
  • rice vinegar
    2 oz
  • sugar
    ½ oz
  • salt divided
    2 tsp
  • water
    35 oz
  • sushi rice
    10 ½ oz
Temaki Sushi
  • nori seaweed (8 in. x 4 in.)
    10 sheets
  • pre cooked shrimp (cut in half lengthwise, without shell)
    20
    3 ½ oz sushi grade tuna, (thinly sliced lengthways)
  • mixed vegetables cut into sticks (carrot, cucumber, avocado, etc.)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 538.7 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 515 kJ / 123.1 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 25.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...