
Urządzenia i Akcesoria
Margherita Pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
water room temperature8 oz
-
sugar1 tsp
-
fresh yeast crumbled½ oz
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella drained, cut into pieces7 oz
-
diced tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, divided10 - 15
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
624.1 kcal /
2611.4 kJ
Białko
24.9 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
77.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Sód
1045.7 mg