Urządzenia i Akcesoria
Glutenfreies Weißbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 Scheiben
Składniki
Reismehl
-
600 g Basmati-ReisLangkornreis600 g
Sojamehl
-
Sojabohnen, gelb, getrocknet600 g
Brot
-
Wasser und etwas mehr zum Bepinseln400 g
-
frische Hefe glutenfrei10 g
-
Flohsamenschalen15 g
-
Maismehl50 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
403 mg
Białko
19 g
Kalorie
2176 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulasch
2 godz. 20 min
Lachs mit Brokkoli und Honig-Knoblauch-Sauce
40 min
Parmesan-Minipuddings, gedünstetes Rindfleisch, Gemüse and Sosse
1 godz. 35 min
Veganer Kirschen-Schaum
10 min
Pizzateig wie in Italien
3 godz. 30 min
Vollkornbrot
5 godz.
Original französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Dattel-Hafer-Drink
20 min
Glutenfreies Low Carb Knäckebrot
1 godz. 30 min
Langos klassisch
1 godz. 30 min
Der Milchreis
45 min