Urządzenia i Akcesoria
Glutenfreies Weißbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 Scheiben
Składniki
Reismehl
-
600 g Basmati-ReisLangkornreis600 g
Sojamehl
-
Sojabohnen, gelb, getrocknet600 g
Brot
-
Wasser und etwas mehr zum Bepinseln400 g
-
frische Hefe glutenfrei10 g
-
Flohsamenschalen15 g
-
Maismehl50 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
403 mg
Białko
19 g
Kalorie
2176 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Schoko-Erdnuss-Protein-Bomben
50 min
Gemüsecremesuppe
45 min
Toastbrot (glutenfrei)
14 godz.
Kalbsbäckchen-Ragout in Metaxa-Sauce
2 godz. 20 min
Mitternachtssuppe mit Lachs
45 min
Kurkuma-Shot
5 min
Glutenfreies Knusperbrot
3 godz.
Himbeer-Minz-Eis
5 min
Einfachste Brötchen
14 godz.
Hausbrot (glutenfrei)
3 godz.
Ingwer-Kurkuma-Immunbooster
15 min