Urządzenia i Akcesoria
Rindfleisch mit roter Paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Petersilie abgezupft5 g
-
Olivenöl30 g
-
rote Paprika in Würfeln (2 cm)300 g
-
Tomaten in Würfeln (2 cm)100 g
-
Salz1 TL
-
brauner Zucker10 g
-
Chiliflocken, getrocknet2 Prisen
-
Kalbsschnitzel500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
28 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulasch
2h 20min
Risottata mit Huhn und Pilzen
40min
Reistopf mit Schweinefleisch
1h
Butter Chicken
1h
Hähnchen-Gyros-Topf
30min
Pizza Diavolo
1h 30min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
1h
One-Pot-Paprika-Hähnchen
45min
Reis mit Huhn und Pilzen
1h
Thunfisch-Spaghetti
45min
Gulasch alla Toscana
1h
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry
30min