Tiramisu aux baies et au limoncello

Tiramisu aux baies et au limoncello

1.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 portion

Składniki

Sirop simple de Limoncello
  • de sucre
    225 g
  • d'eau
    170 g
  • de limoncello
    85 g
    85 gramme jus de citron fraîchement pressé
Mousse de baies mixtes
  • citron jaune
    1
  • de sucre
    140 g
  • blanc d'œuf (voir Conseil)
    2
    115 g de jus de cuisson de pois chiches (aquafaba), (voir Conseil)
  • mélange de fruits rouges surgelées
    450 g
Crème fouettée au babeurre
  • de sucre
    60 g
  • de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses réfrigéré
    570 g
  • lait ribot (voir Conseil)
    85 g
    85 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses, (voir Conseil)
  • biscuit à la cuillère
    32
  • baies fraîches variées pour servir
    225 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 701.7 kcal / 2936 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 30.8 g
Węglowodany 98.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 17.8 g
Sód 126.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...