
Urządzenia i Akcesoria
Sambusak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 unidades
Składniki
Masa
-
de manteca en trozos100 g
-
de aceite de girasol y un poco más para engrasar la bandeja100 g
-
de sal10 g
-
de harina 0000450 g
-
de sémola fina30 g
-
agua fría100 g
Relleno
-
de queso barra en trozos200 g
-
de queso sardo en trozos100 g
-
de polvo de hornear1 cucharadita
-
huevos2
Armado
-
huevo batido1
-
de semillas de sésamo blanco50 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
167.2 kcal /
699.4 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
213.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina Judía
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy