Urządzenia i Akcesoria
Dátiles rellenos con manteca de almendras
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 unidades
Składniki
-
20 dátiles
-
300 g de almendras enteras con piel
-
½ cucharadita de sal marina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
3 g
Kalorie
506 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pionono de espinacas navideño
2 godz. 30 min
Leche de almendras
8 godz. 5 min
Barritas de avena y chocolate
45 min
Limonada alcalina
5 min
Leche de almendras
8 godz. 15 min
Dulce de leche
50 min
Trufas de almendra y dátil
1 godz.
Manteca de maní y mantecol
2 godz. 20 min
Ñoquis de sémola
3 godz. 30 min
Trufas de almendra y cacao
25 min
Chipa
30 min
Crackers de semillas
50 min