Poitrines de poulet gratinées dans la salsa de chipotle (Ben)

Poitrines de poulet gratinées dans la salsa de chipotle (Ben)

3.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion

Składniki

  • fromage manchego en cubes
    255 g
  • de fromage à tartiner en cubes
    200 g
  • de sel de mer selon le goût
    1 c. à thé
  • d'oignon en quartiers
    100 g
  • d'eau
    100 g
  • de grains de maïs sucrés congelés
    255 g
  • champignon de Paris frais en quartiers
    255 g
  • piment chipotle, en conserve selon le goût
    45 g
  • crème liquide 35% m.g.
    200 g
  • de poivre noir moulu selon le goût
    1 c. à thé
  • de jambon fumé coupé en morceaux de la taille d'une bouchée
    8 tranches
  • de poitrines de poulet entières désossées et sans la peau en gros cubes (5 cm)
    5 - 6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 527.3 kcal / 2206.3 kJ
Białko 45.4 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 17.9 g
Sód 1227.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...