Urządzenia i Akcesoria
Smoothie buraczane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
5 orzechów laskowych
-
70 g czerwonego buraka, gotowanego pokrojonego na kawałki
-
30 g awokado dojrzałego
-
65 g borówek amerykańskich
-
200 g napoju owsianego (patrz wskazówka)
-
75 g jogurtu typu islandzkiego, skyru naturalnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
122.1 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1398.3 kJ /
334.2 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka ze szpinakiem, rumienionymi krewetkami i owocami
15 min
Kąski marchewkowo-ziemniaczane (TM5)
30 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM5)
15 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
10 min
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM5)
40 min
Zielony omlet na białkach
35 min
Smoothie z jagodami acai
10 min
Proteinowy koktajl z owocami jagodowymi
10 min
Jagodowy koktajl wspierający zdrowie
5 min
Dyniowe pęczotto z kurczakiem i warzywami
1 godz.
Proteinowe smoothie z bananem i daktylami
5 min