
Urządzenia i Akcesoria
Smoothie buraczane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
5 orzechów laskowych
-
70 g czerwonego buraka, gotowanego pokrojonego na kawałki
-
30 g awokado dojrzałego
-
65 g borówek amerykańskich
-
200 g napoju owsianego (patrz wskazówka)
-
75 g jogurtu typu islandzkiego, skyru naturalnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
334.2 kcal /
1398.3 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
41.4 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
122.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Zupa krem z żółtych warzyw, kurczak z ziemniakami na Varomie i czekoladowe fondanty
1 godz. 20 min
Zupa krem i chipsy z batata (TM5)
35 min
Tartaletki ze spiralizowanymi jabłkami (TM6)
4 godz. 30 min
Gniazdka ze spiralizowanych warzyw z duszonymi pieczarkami (TM6)
1 godz.
Jaglany koktajl z tahini
15 min
Zielony omlet na białkach
35 min
Pulpety po myśliwsku
1 godz.
Smoothie z jagodami acai
10 min
Spaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym (TM7)
40 min
Spaghetti z kurczakiem w kremowym sosie brokułowym
35 min
Malinowe smoothie z zieloną herbatą
10 min
Truskawkowe lassi
5 min