Urządzenia i Akcesoria
Reissuppe mit Zucchini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Langkornreis100 g
-
Zucchini in Stücken (4 cm)250 g
-
Thymian, frisch3 Zweiglein
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Wasser700 g
-
Salz2 - 3 Prisen
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 - 3 Prisen
-
Verjus1 - 2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
143 mg
Białko
3 g
Kalorie
573 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Histaminfreundlich
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kunterbunte Gemüsefladen
20 min
Gemüsecremesuppe
45 min
Cremiger vegetarischer Reis
40 min
Karfiolsuppe mit Polenta
25 min
Einfache Gemüsesuppe
40 min
Erfrischender Bohneneintopf
25 min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe
20 min
Tofu-Eintopf
30 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
Zucchini Minz Suppe
30 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min