Urządzenia i Akcesoria
Sommerpasta toppet med popcorn og krydderurter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
poppede popcorn25 g
-
persille, frisk¼ bundt
-
oregano, frisk¼ bundt
-
basilikum, frisk¼ bundt
-
salt plus ekstra til madlavning af pasta¼ tsk
-
parmesanost skåret i stykker60 g
-
løg halveret50 g
-
fed hvidløg1 - 2
-
vegetabilsk olie30 g
-
hakket oksekød300 g
-
rød peberfrugt skåret i tern (1,5 cm)100 g
-
tomat skåret i tern (1,5 cm)300 g
-
peber, stødt½ tsk
-
aubergine skåret i tern (1 cm)150 g
-
vand plus ekstra til madlavning af pasta160 g
-
tomatpure40 g
-
oksebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
spaghettini300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1108 mg
Białko
31 g
Kalorie
2815 kJ /
673 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min