Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 oz zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 14 oz red bell peppers, deseeded, cut into pieces
- 7 oz tomatoes, cut into pieces
- 1 fresh red chili, deseeded, roughly chopped (opcjonalnie)
- 3 oz yellow onion, halved
- ½ - 1 oz fresh ginger, thinly sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, without hard leaves, cut into pieces
- 2 garlic cloves
-
1 ½
oz red curry paste
lub 1 ½ oz yellow curry paste - 1 ½ tbsp freshly squeezed lime juice
- 14 oz canned coconut milk, plus extra to drizzle
- 1 ½ tbsp sesame oil
- 1 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- 1 oz brown sugar
- 2 - 3 pinches ground white pepper
- fresh cilantro leaves, to garnish
- roasted peanut, salted, to garnish
- 1 lime, sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1528.1 kJ / 365.2 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 475.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fish and Zucchini
35min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Red Beans and Rice
1h 15min
Mushroom quinotto
30 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min