豆腐蒸蛋捲
TM6 TM5

豆腐蒸蛋捲

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 大匙 味醂
  • 1 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 烹大師鰹魚高湯粉
  • 150 克 嫩豆腐
  • ¼ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 鹽
  • 3 顆 蛋
  • 400 克 水

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
1556.3 kJ / 372 kcal
Białko
34.2 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
1.4 g
Sód
1805.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy