Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 大匙 味醂
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 烹大師鰹魚高湯粉
- 150 克 嫩豆腐
- ¼ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 鹽
- 3 顆 蛋
- 400 克 水
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 1556.3 kJ / 372 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 1805.8 mg