豆腐蒸蛋捲

豆腐蒸蛋捲

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 味醂
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ½ 茶匙
  • 嫩豆腐
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 3 顆
  • 400 克

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 372 kcal / 1556.3 kJ
Białko 34.2 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 1805.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...