Dani Valent's Basque cheesecake

Dani Valent's Basque cheesecake

4.8 483 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 portions

Składniki

  • eggs
    7
  • cream cheese cut into pieces (2-3 cm)
    1000 g
  • white sugar
    350 g
  • pouring (whipping) cream
    500 g
  • plain flour
    30 g
  • fresh cherries or berries, to serve (optional)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 58.7 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 1294 kJ / 308.1 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 32.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...