Dani Valent's Basque cheesecake
TM6 TM5

Dani Valent's Basque cheesecake

4.8 (398 ocen)

Składniki

  • 7 eggs
  • 1000 g cream cheese, cut into pieces (2-3 cm)
  • 350 g white sugar
  • 500 g pouring (whipping) cream
  • 30 g plain flour
  • fresh cherries or berries, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1294 kJ / 308.1 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
32.8 g
Tłuszcz
18.1 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
0.2 g
Sód
58.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy