Urządzenia i Akcesoria
Dani Valent's Basque cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
eggs7
-
cream cheese cut into pieces (2-3 cm)1000 g
-
white sugar350 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
plain flour30 g
-
fresh cherries or berries, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1294 kJ /
308.1 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème caramels
7 godz. 45 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Hojicha Canelé
1 godz. 20 min
Choux pastry
1 godz.
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Plum brioche buns
2 godz. 30 min
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min