Urządzenia i Akcesoria
Toum
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
530 g
Składniki
-
grapeseed oil400 g
-
lemon juice40 g
-
whole garlic bulb1
-
salt1 tsp
-
egg whites room temperature3
-
boiling water (see Tips)80 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 530 g
Sód
2472 mg
Białko
12 g
Kalorie
15315.5 kJ /
3660.5 kcal
Tłuszcz
400.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
38.5 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Lassi
5 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Air Katira (Katira Drink)
10 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Garlic dip (toum)
15 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Basil oil
10 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Three cheese pides
1 godz. 40 min