Number Cake
TM6

Number Cake

5.0 (1 ocena)

Składniki

Icing

  • 250 g granulated sugar
  • 50 g double cream
  • 180 g white chocolate, small pieces or callets
  • 50 g unsalted butter, soft
  • 100 g mascarpone

Cake

  • plain flour, for flouring
  • 340 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 340 g caster sugar
  • 6 medium eggs
  • 20 g whole milk
  • 340 g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 tsp natural vanilla extract

Whipped Cream and Decoration

  • 300 g double cream
  • 50 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 500 g mixed fresh fruit, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2564.6 kJ / 612.9 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
67.9 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Błonnik
1.2 g
Sód
431.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy