Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher
TM6 TM5

Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 cucchiaino di olio di semi di girasole per ungere
  • 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao), a pezzi
  • 100 g di cioccolato al latte, a pezzi
  • 100 g di burro, a pezzi
  • 3 uova
  • 60 g di zucchero
  • 50 g di farina
  • 500 g di acqua
  • gelato alla vaniglia a piacere
  • frutti rossi misti, freschi, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1749.4 kJ / 418.1 kcal
Białko
6.6 g
Węglowodany
34.1 g
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy