Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Melba-Blechkuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
20 Stücke
Składniki
-
Eier4
-
Zucker200 g
-
Salz1 Prise
-
Sonnenblumenöl130 g
-
Vanillejoghurt350 g
-
Weizenmehl Type 405350 g
-
Backpulver16 g
-
Pfirsiche reif, in Würfeln (ca. 2 cm), siehe Tipp400 - 450 g
-
Himbeeren250 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
96 mg
Białko
4 g
Kalorie
845 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 godz.
Orangenkuchen
1 godz.
Rhabarber-Baiser-Kuchen
1 godz. 20 min
Blaubeer-Cheesecake
8 godz. 20 min
Rhabarber-Joghurt-Kuchen
1 godz. 15 min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 godz. 50 min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2 godz.
Kürbis-Gewürzkuchen mit Schokoladentröpfchen
2 godz.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 godz. 30 min
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 godz. 30 min
Schokoladen-Mandel-Tarte
45 min
Rosinenhappen
40 min