Urządzenia i Akcesoria
Chili-Öl nach Szechuan-Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
260 Gramm
Składniki
-
Chiliflocken, getrocknet nach Geschmack40 - 50 g
-
Sesamsamen25 g
-
Salz1 TL
-
neutrales Öl (z.B.: Rapsöl oder Sonnenblumenöl)200 g
-
Szechuan-Pfeffer5 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Zimtstange1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 Gramm
Sód
180 mg
Białko
1 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
5 Zutaten
15 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot
3 godz. 25 min
Brazilian Lemonade
5 min
Gurkensalat Asia Style (mit Gemüsestyler)
20 min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4 godz.
Orient Express
20 min
Horror Punsch
20 min
Kimchi Salat mit Resten vom Brathuhn
25 min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 min
Bao-Buns aus dem Eier-Pochierer
1 godz.
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 godz. 30 min
Big Mac Style Wraps
40 min
One Pot Penne all`arrabbiata
30 min