Chutney di pesche con curry
TM6 TM5

Chutney di pesche con curry

(Brak ocen)

Składniki

  • 300 g di cipolle, tagliate a metà
  • 25 g di radice di zenzero fresco pelato, tagliato a fette (2-3 mm)
  • 20 g di olio di oliva
  • 4 pesche (circa 150-175 g ciascuno), intere
  • 110 g di zucchero gelificante
  • 10 g di uvetta
  • 30 g di aceto di mele
  • 1 cucchiaio di senape in grani grossi, gialla
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di curry in polvere, delicato

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
865 kJ / 207 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy