Chutney di pesche con curry

Chutney di pesche con curry

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 vasetti

Składniki

  • 300 g di cipolle tagliate a metà
  • 25 g di radice di zenzero fresco pelato, tagliato a fette (2-3 mm)
  • 20 g di olio di oliva
  • 4 pesche (circa 150-175 g ciascuno), intere
  • 110 g di zucchero gelificante
  • 10 g di uvetta
  • 30 g di aceto di mele
  • 1 cucchiaio di senape in grani grossi gialla
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di curry in polvere delicato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 2 g
Kalorie 865 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...