Urządzenia i Akcesoria
Citronette und Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Olivenöl, nativ75 g
-
30 g RotweinessigZitrone nur frisch gepresster Saft1 ½
-
Salz¾ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
291.2 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
480.3 kJ /
114.8 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwiebel-Chutney
24 Std.
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 Min
Rührei mit Spinat und Ziegenkäse
25 Min
Glasierte Karotten mit Honig
1 Std. 20 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 Min
Birnensenf mit Rosmarin
45 Min
Fruchtsorbet, schnell
10 Min
Zwiebeln, gehackt
5 Min
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1 Std. 15 Min
Slow Cooking Rotweinbirnen
Keine Bewertungen
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Rahm-Griesspudding
20 Min