Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Körbchen mit Eiern und Speck
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Stück
Składniki
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, halbiert250 - 300 g
-
Schalotten halbiert60 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Schinkenspeck, gewürfelt60 g
-
Eier6
-
Schnittlauch gehackt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
138 mg
Białko
9 g
Kalorie
639 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frohes Neues!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Himbeer-Trüffel
2 godz. 45 min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 godz.
Blaubeer-Cheesecake
8 godz. 20 min
Schoko-Crêpes
1 godz.
Cheese-Makkaroni
30 min
Milchreis
55 min
Sommerlicher Köttbullar-Salat
40 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Gnocchi al verde mit Erbsen und Brühwürstchen
30 min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 godz. 30 min