Urządzenia i Akcesoria
Ahornsirup-Pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
Milch200 g
-
Sahne150 g
-
Ahornsirup250 g
-
Speisestärke30 g
-
Eier2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Sód
60 mg
Białko
5 g
Kalorie
1098 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Milchreis mit Pudding, Karamellcreme und Beeren
1 godz. 10 min
Clementinen-Curd
30 min
Orangencreme
2 godz. 40 min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 godz. 15 min
Schokoladenpudding
15 min
Dattel-Marzipan-Röllchen
1 godz.
Lemon Curd
20 min
Alabama-Bananen-Pudding
1 godz. 15 min
Karamell-Grießpudding
15 min
Bratapfel-Karamell-Smoothie
55 min
Tiramisu-Joghurt
12 godz.
Kürbis-Kokos-Grießpudding
1 godz.