Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Vollmilch
- 400 g Mascarpone
- 1 TL Espressopulver, löslich
- 100 g Naturjoghurt
- 80 g Zucker
- 250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 8 TL Rum (opcjonalnie)
- 8 Löffelbiskuits, zerbröselt, zum Garnieren
- Kakao zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1285 kJ / 307 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 233 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini-Cheesecakes mit Mandarinen aus den Varoma® Förmchen
6hod. 10min
Pfirsich-Maracuja-Softeis
8 Std. 25 Min
Schokoladenpudding
15 Min
Vanillepudding
15 Min
Cappuccino-Törtchen
1 godz. 5 min
Orangen-Creme-Karamell
12h
Orangencreme
2 Std. 40 Min
Orangenquark
1小时 15 分钟
Ahornsirup-Pudding
20 Min
Würziges Apfel-Milchreis-Dessert
1 Std. 30 Min
Tiramisu-Creme für zwei
1 Std. 10 Min
Bananensplit-Dessert
20 Min