Urządzenia i Akcesoria
Couscous med ristede røde peberfrugter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner
Składniki
-
vand kogende800 g
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1 ½
-
perle couscous200 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
babyspinat, frisk groft hakket150 g
-
fetaost terninger (1 cm)200 g
-
rød peberfrugt drænet, skåret i strimler150 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
bredbladet persille, frisk groft hakket20 g
-
røget paprika, stødt1 ½ tsk
-
fed hvidløg2
-
havsalt1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.5 g
Kalorie
1912 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Super salater
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta med kirsebær
Brak ocen
Hurtige ostesouffléer
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen