Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g
Składniki
-
Basilikumblätter, frisch5 g
-
15 g Zwiebel, halbiertSchalotte halbiert15 g
-
10 g Mandeln, blanchiertPinienkerne10 g
-
Knoblauchzehe1
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft150 g
-
50 g Oliven, grün, entsteintOliven, schwarz, entsteint50 g
-
Frischkäse esslöffelweise300 g
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
73 mg
Białko
2 g
Kalorie
260 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
So schmeckt Frankreich
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cremiger Feta-Dip
5 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Limettenbutter
5 min
Lachs-Gemüse-Ei-Muffins
45 min
Zaziki
10 min
Spinat-Dip
10 min
Knoblauchbutter
5 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Cookie-Mascarpone-Dessert mit Weintrauben
30 min
Mediterraner Dip zum Grillen
5 min