Tomaten-Dip
TM6

Tomaten-Dip

4.8 (45 ocen)

Składniki

  • 5 g Basilikumblätter, frisch
  • 15 g Schalotte, halbiert
    lub 15 g Zwiebel, halbiert
  • 10 g Pinienkerne
    lub 10 g Mandeln, blanchiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 50 g Oliven, schwarz, entsteint
    lub 50 g Oliven, grün, entsteint
  • 300 g Frischkäse, esslöffelweise
  • ¼ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 20 g
Kalorie
260 kJ / 62 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.8 g
Sód
73 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy