Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di pere, sbucciate e private del torsolo, a pezzi
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di timo fresco
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 600 g di more
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1674.6 kJ / 400.2 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 99.3 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Composta di pesche allo zenzero e cannella
1h 30 min
Confettura di uva fragola
50min
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1h 30 min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40min
Base per pizza
49u. 30min
Confettura di prugne
Brak ocen
Confettura di albicocche
Brak ocen
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20min
Marmellata di fragole
1 Std. 5 Min
Ghee
20min
Confettura di prugne e mele
1u.
Confettura di fichi
1u.