Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
Eclair
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, a pezzetti
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema
-
250
g di ciliegie, fresche o surgelate,
scongelte, denocciolate - 300 g di panna intera
- 1 pacchetto di stabilizzatore per panna montata
- Wartości odżywcze
- na 12 porzioni
- Kalorie
- 13141.2 kJ / 3140.8 kcal
- Białko
- 42.4 g
- Węglowodany
- 243.8 g
- Tłuszcz
- 228.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 137.8 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 522 mg
Alternatywne przepisy
Risotto alla crema di granchio
35min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1h 40min
Praline al cioccolato
1h 25min
Cioccolatini ripieni al cocco
2h 30min
Biscotti di pasta frolla
1h 5min
Cupcake con panna montata
55min
Bagel dolci al cioccolato
5h
Polpette di salmone
55min
Biscottini di latte e farina di riso al cioccolato
1h 25min
Polpette in foglia di limone con salsa al limone
50min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h