Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 去皮杏仁
- 100 克 糖
- 80 克 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
-
1
茶匙 自製香草糖
lub ½ 茶匙 天然香草精 - 200 克 低筋麵粉
- 20 克 鮮奶油
- 1 蛋
- 1 小撮 鹽
- 8 - 11 克 食用色膏
- Wartości odżywcze
- na 4 塊
- Kalorie
- 10169.8 kJ / 2430.6 kcal
- Białko
- 49.2 g
- Węglowodany
- 272.9 g
- Tłuszcz
- 131.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 51.6 g
- Błonnik
- 15.3 g
- Sód
- 256.7 mg