
Urządzenia i Akcesoria
蒜香奶油明蝦
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
白魚肉100 克
-
去殼蝦仁100 克
-
蛋白 ,生蛋白1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰塊3 小塊
-
玉米粉2 茶匙
-
白酒5 大匙
-
胡椒鹽
-
生明蝦 ,大明蝦,去腳去鬚4 隻
-
蒜頭 ,切碎15 克
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化50 克
-
水600 克
-
蝦夷蔥 (opcjonalnie) ,切細碎,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
177.2 kcal /
741.2 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
350.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

最愛母親節
3 Przepisy
Tajwan
Tajwan