蒜香奶油明蝦

蒜香奶油明蝦

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 白魚肉
    100 克
  • 去殼蝦仁
    100 克
  • 蛋白 ,生蛋白
    1 顆
  • ¼ 茶匙
  • 冰塊
    3 小塊
  • 玉米粉
    2 茶匙
  • 白酒
    5 大匙
  • 胡椒鹽
  • 生明蝦 ,大明蝦,去腳去鬚
    4 隻
  • 蒜頭 ,切碎
    15 克
  • 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
    50 克
  • 600 克
  • 蝦夷蔥 (opcjonalnie) ,切細碎,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 177.2 kcal / 741.2 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 3.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 350.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...