
Urządzenia i Akcesoria
紅啤培根紫菊萵苣義式燉飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
紅蔥頭40 克
-
橄欖油20 克
-
奶油20 克
-
義大利米300 克
-
培根丁150 克
-
紅啤酒 或各種深色啤酒200 克
-
鹽½ 茶匙
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)½ 塊
-
水500 克
-
義大利菊苣 切絲150 克
-
帕瑪森起士粉20 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
387 kcal /
1623 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
47.6 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SIMONE北義家鄉味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan