Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 克 全脂牛奶
- ½ 根 香草豆莢 ,縱向切開
- 125 克 原味優格
- 90 克 細砂糖
- 1 包 天然香草糖 (約7-10克)
- 250 克 水
- 30 克 檸檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 554.3 kJ / 132 kcal
- Białko
- 16.9 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 57.8 mg