Panacota com pêssego

Panacota com pêssego

4.5 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 doses

Składniki

  • folhas de gelatina
    3
  • natas c/ 30% de gordura
    300 g
  • leite
    200 g
  • açúcar
    100 g
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
  • pêssego cortado em fatias (1 cm aprox.) ou em cubos (1 cm aprox.)
    200 g
  • manteiga
    20 g
  • sumo de limão
    1 c. chá de
  • pistácio s/ casca e s/ sal picado
    2 c. sopa de
    2 c. sopa de noz pecan, picada
  • Hortelã só as folhas q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 472.5 kcal / 1976.9 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 35.4 g
Węglowodany 35.7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 21.1 g
Sód 57.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...