Urządzenia i Akcesoria
Challah
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
12 tranche
Składniki
-
2 c. à thé levure boulangère sèche (1 paquet/enveloppe de levure sèche active ou 8 g)
-
315 g eau
-
85 g de sucre
-
huile végétale pour graisser
-
2 œuf de gros calibre divisé
-
1 ½ c. à café sel casher
-
595 g farine tout usage
-
1 c. à soupe graines de sésame grillées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tranche
Sód
305 mg
Białko
7 g
Kalorie
1117 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pains - Thermomix® Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Quinoa de base
Brak ocen
Risotto aux champignons (TM6)
40 min
Tiramisu aux baies et au limoncello
45 min
Gâteau à l'orange
1 godz. 25 min
Riz aux herbes
35 min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min
Limonade
5 min
Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)
Brak ocen
Crème d'amandes au chocolat
2 godz.
Pain aux noisettes et poires
1 godz. 15 min
Brownies à la stout
45 min
Pain aux bananes sans gluten
1 godz.