Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
- 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
- ½ tk tuz
- 20 g maydanoz, taze, parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
- 4 diş sarımsak
- 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
- ¼ tk pul biber (opcjonalnie)
- 500 g su
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 469.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 min
Sweet Chili Sos
25 min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Nessuna valutazione
Limon Kreması (Lemon Curd)
20 min
Caprese Wrap
10 dk
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 dk
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 dk
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Cosmopolitan
5 dk
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15 min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 min