Urządzenia i Akcesoria
Patê de atum, damasco e gorgonzola
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
damascos secos desidratados100 g
-
requeijão cremoso200 g
-
atum em lata, em óleo escorrido100 g
-
queijo Gorgonzola100 g
-
cebolinha picada2 talos de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
385.4 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
752.2 kJ /
179.8 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pão de queijo - Brasil
55 min
Purê de batata
45 min
Sorbet e espuma de frutas sem açúcar
5 min
Polenta cremosa
50 min
Caldo verde
40 min
Molho de chimichurri
10 min
Caipirinha três limões
5 min
Bolo pão de queijo
45 min
Cuscuz de carne seca
1 godz. 35 min
Sorvete de milho verde
8 godz. 50 min
Maionese de alho
15 min
Bolinhas de coco com sorvete de morango e prosecco
50 min