Patê de atum, damasco e gorgonzola

Patê de atum, damasco e gorgonzola

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g

Składniki

  • damascos secos desidratados
    100 g
  • requeijão cremoso
    200 g
  • atum em lata, em óleo escorrido
    100 g
  • queijo Gorgonzola
    100 g
  • cebolinha picada
    2 talos de

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 179.8 kcal / 752.2 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 385.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...