Urządzenia i Akcesoria
Massa fresca
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porções
Składniki
-
farinha de trigo para polvilhar
-
ovos (53-63 g cada)2
-
azeite de oliva extra virgem1 c. sopa de
-
água
-
sal
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Molho oriental
15 min
Molho de alcaparras
Brak ocen
Chutney de cebola roxa
24 godz.
Patê de fígado
25 min
Soufflé de queijo
50 min
Técnica Pappardelle
30 min
Molho pesto de manjericão
10 min
Baguete
3 godz. 45 min
Caldo de galinha
45 min
Caldo de carne
45 min
Caldo de legumes
45 min