Urządzenia i Akcesoria
Massa fresca
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porções
Składniki
-
farinha de trigo para polvilhar
-
ovos (53-63 g cada)2
-
azeite de oliva extra virgem1 c. sopa de
-
água
-
sal
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta cremosa
50 min
Chutney de manga
Brak ocen
Peru à Wellington com molho de pêssego
Brak ocen
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30 min
Maionese com ovos aquecidos
10 min
Massa de pão
5 min
Molho de tomate
35 min
Massa de pão
1 godz.
Sorvete de baunilha
12 godz.
Molho pesto de manjericão
10 min
Molho de tomate
40 min
Caldo de legumes
45 min