Pasta salat med kylling

Pasta salat med kylling

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portioner

Składniki

  • mandler, uden skind
    40 g
  • forårsløg i stykker
    50 g
  • olivenolie
    50 g
  • kyllingebryst, uden skind og ben i tern (2 cm)
    300 g
  • vand
    1200 g
  • gulerod skåret i skiver (4 mm)
    300 g
  • ærter, frost
    200 g
    200 g grønne ærter, friske
  • farfalle pasta
    200 g
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l)
    2
  • eddike
    30 g
  • citronskal, revet
    5 g
  • flødeost
    100 g
  • salt
    ¼ - ½ tsk
  • peber, stødt
    ¼ - ½ tsk
  • forårsløg i tynde skiver, til pynt
    20 g
  • blandet salat snittet
    60 g
  • babyspinat, frisk
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 292 mg
Białko 21 g
Kalorie 1722 kJ / 412 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie