Urządzenia i Akcesoria
Pasta salat med kylling
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portioner
Składniki
-
mandler, uden skind40 g
-
forårsløg i stykker50 g
-
olivenolie50 g
-
kyllingebryst, uden skind og ben i tern (2 cm)300 g
-
vand1200 g
-
gulerod skåret i skiver (4 mm)300 g
-
200 g grønne ærter, friskeærter, frost200 g
-
farfalle pasta200 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l)2
-
eddike30 g
-
citronskal, revet5 g
-
flødeost100 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
peber, stødt¼ - ½ tsk
-
forårsløg i tynde skiver, til pynt20 g
-
blandet salat snittet60 g
-
babyspinat, frisk60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
292 mg
Białko
21 g
Kalorie
1722 kJ /
412 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fyldige salater
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Japansk ramen
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Brak ocen