Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
40 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh spinach leaves500 g
-
plain flour40 g
-
semolina plus extra for dusting200 g
-
ricotta cheese250 g
-
large egg1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt or to taste, plus extra for cooking1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 pinches
-
water for cooking
To Serve
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
salted butter diced, for frying100 g
-
fresh sage leaves for frying10 - 12
-
fine sea salt to taste
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.4 g
Kalorie
368 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 godz. 25 min
Salmon Tartare
25 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Spaetzle
35 min