Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g sfecle roșii, crude, mici, descojite (vezi recomandare)
- 250 g dovlecei, tăiați în bucăți (5 cm lungime)
- 250 g mozzarella, proaspătă, scursă (greutate netă)
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- sare de mare
- piper negru proaspăt măcinat
- frunze de busuioc proaspăt, rupte
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 40 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cartofi cu sos de iaurt
40 min
Caramelizare 400-500 g ceapă
50min
Cremă de brânză în stil italian
4h 10min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Keine Bewertungen
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40 min
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Keine Bewertungen
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35min
Pate de ciuperci
1h 30min
Sirop auriu
Keine Bewertungen
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30 min
Paste cu legume
45 min
Lapte condensat îndulcit
35min